EMBRACE
INDIVI
DUALITY

YEMA

certifieringar

CYBEX YEMAs senaste certifieringar

YEMA finns nu.:

CYBEX Yema

YEMA är starkt inspirerad av den underbara draperingtendenser från internationella modedesigners . YEMA sätter därför inte bara ny standard för för funktionalitet, utan också inom iögonfallande design. YEMA har nämligen ett antal dolda funktioner, som inte kan ses med blotta ögat.I barnets första månader är det viktigt att ha så mycket fysisk kontakt som möjligt. Vår bärsele skapar ett speciellt band mellan föräldrar och barn, och ger bägge en känsla av trygghet. När barnet ligger på bröstet, känner barnet hjärtslagen, som barnet känner igen från livmodern. Kroppskontakt , värme och lukt gör att ditt barn känner sig trygg och skyddad.Bärselen YEMA: En produkt som inte bara främjar en sund utveckling, men också lämnar en sant design statemen.

Ergonomisk bärsele

Tack vare den dolda, justerbart sätepanelen och det justerbara huvudstödet kan bärselen växa med barnet. Den kan användas direkt från födseln och upp till 2 år (3,5 kg-12kg,ungefär 86cm) och erbjuder 3 bär positioner: mot bärarens framsida, på höften och ryggen

Carry on!

En välbekant röst, en behaglig värme och en unik doft - en bärsele intensifierar det viktiga banden mellan barn och föräldrar. Att bära sitt barn skapar förtroende mellan föräldrar och barn och stimulerar samtidigt barnets kognitiva utveckling. Den korrekta bärposisionen placerar barnet i det rekommenderade höftspridnings läge där vikten avlägsnas från höfterna , så att höftlederna kan utvecklas på rätt sätt. En bärsele ger högsta grad av rörlighet, medan ditt barn sitter säkert och trygt, du har händerna fria att klara av dina vardagliga uppgifter.

Fram posision

Små bebisar kan bäras vänd mot bärarens bröst. Selen främjar korrekt läge med höft spridda ben, som hjälper lederna att utvecklas ordentligt.

Höft posision

Barn som kan hålla upp sitt eget huvud (från ca3 månader) kan också bäras på höften. Det ger dem möjlighet att vila mot sin mors axel och utforska världen omkring sig.

Rygg posision

Barn med bra huvud kontroll och balans (frånca 6 månader) kan bäras i YEMA på bärarens rygg, så kan föräldrarna enkelt bära barnets vikt

En titt på funktioner

YEMA

Ergonomiskt bärsele från födseln upp till små barn (ca 2 år)

Multifunktionell huvud och nackstöd för spädbarn i alla storlekar.

Ergonomiska sittställning tack vareReglerbar panel- inne i höftselen.

Bekväma axelband som kan korsas eller placeras parallellt

Mjuka, dekorativa och skyddande vingar.

100% bomull garanterar en bekväm och perfekt ryggstöd

Vadderad höftbälte för långvarig komfort med säkerhetsslingan

  1. Multifunktionell huvud och nackstöd för spädbarn i alla storlekar.

  2. Ergonomiska sittställning tack vareReglerbar panel- inne i höftselen.

  3. Bekväma axelband som kan korsas eller placeras parallellt

  4. Mjuka, dekorativa och skyddande vingar.

  5. 100% bomull garanterar en bekväm och perfekt ryggstöd

  6. Vadderad höftbälte för långvarig komfort med säkerhetsslingan

Range of colours

En läcker bärsele

Bärselen YEMA finns i flera färger och material. Välj din favorit!

Leather-Look Stardust BlackStardust BlackMidnight BlueManhattan GreyBirds of ParadiseButterflyKoi

Läder-look

Leather-Look Stardust Black

Denim

Stardust BlackMidnight BlueManhattan Grey

Fashion Colletions

Birds of ParadiseButterflyKoi
Information och manual download

Hämta YEMA manual

Från nyfödd - 2 år
(3,5 - 15 kg)
Download (ladda ner) manual

FAQ

Vilken typ av tredjepartsverifiering och certifiering har YEMA-bärare?

CYBEX rådfrågades med ett antal experter under utvecklingen av Yema för att säkerställa optimal design för barnets hälsa. Vi samarbetade med certifierade barnbarn samt prototyp testade designen med flera volontärer och praktikanter. Dessutom har en fysioterapeut i Bayreuth, Tyskland självständigt rapporterat om Yema. Vi arbetar för närvarande med International Hip Dysplasia Institute för certifiering.

Hur bred måste sätespanelen vara?

Sätespanelens bredd ska nå från knäbenets baksida till knäets baksida när barnet befinner sig i rätt spridningsläge. Bebisar tenderar att anta denna position automatiskt när de ligger på ryggen, så du kan mäta avståndet och sedan justera panelen. En tumregel är att paneldiamet är ungefär hälften av din baby.

Var är huvudstödet?

Nackstödet lagras mellan bomullsskiktet och det yttre jerseyvävskiktet. Det drar lätt ut från toppen

Från villken ålder kan bärselen användas

Produkten kan användas i fram posision från födseln (3,5 kg eller 7 lb, 11 oz). Höftposion kan användas när en baby kan hålla sitt eget huvud uppåt (från cirka 3 månader gammal). Ryggposision är ett alternativ för spädbarn med bra huvud kontroll (från cirka 6 månader). Observera att bärselen i alla tre positionerna är konstruerad endast för inåtvänd eller mot kroppen, inte utåtvänd. Detta är av två anledningar: detta garanterar att bäraren lätt kan utnyttja bärselens funktionalitet och positionen är den mest ergonomiskt hälsosamma för barnet.

Från vilken ålder kan jag använda front-carry-positionen?

Den fram bärpositionen kan användas från födseln (3,5 kg eller 7 lb, 11 oz). Bärselen är konstruerad endast för inåtvänd bärning av två anledningar: det är det mest ergonomiskt hälsosamma för barnet, och det är det enklaste sättet för bäraren att dra nytta av bärselens avancerade funktionalitet.

Från vilken ålder kan jag använda höftpositionen?

Höft positionen kan användas när en baby kan hålla sitt eget huvud uppåt (från cirka 3 månader gammal). Bärselen är konstruerad endast för inåtvänd bärning av två anledningar: det är det mest ergonomiskt hälsosamma för barnet, och det är det enklaste sättet för bäraren att dra nytta av bärarens avancerade funktionalitet.

Från vilken ålder kan jag använda rygg-positionen?

Rygg-positionen är lämplig för barn med bra huvud kontroll - vanligtvis från 6 månader. Bärselen är konstruerad endast för inåtvänd bärning av två anledningar: det är det mest ergonomiskt hälsosamma för barnet, och det är det enklaste sättet för bäraren att dra nytta av bärarens avancerade funktionalitet.

Kan jag bära mitt barn framåt?

Bärselen är inte konstruerad för framåtvänd eftersom pososionen inte är så ergonomiskt riktig för barnet som det naturligare inåtvända läget.