EMBRACE
INDIVI
DUALITY

YEMA

Sertifikati

Najskoriji sertifikati Cybex Yema nosiljke

CYBEX Yema

Inspirisani umetničkim radom na materijalima svetskih modnih dizajnera, Yema ne samo da postavlja nove standarde što se tiče funkcionalnosti. nego ova nosiljka privlači pažnju svojim dizajnom. Prvih meseci života neophodno je da vaši mališani ostvaruju što je više fizičkog kontakta sa vama. Naša kengur nosiljka formira idealu vezu između roditrelja i deteta podstičući blisko vezivanje i visok osećaj sigurnosti. Dok leži oslonjeno na grudi roditelja, beba može da čuje njegove otkucaje srca, što podseća na vreme provedeno u majčinom stomaku. Kada osete kožu, toplinu i mirise, novorođena deca se osećaju zaštićena i sigurna. Yema je proizvod koji promoviše zdrav razvoj dece uz vrhunski dizajn.

Ergonomski način nošenja

Zahvaljujući podesivom sedalnom delu i podesivom naslonu za glavu, ova kengur nosiljka raste sa detetom. Preporučuje se da se upotrebljava za uzrast od rođenja do oko dve godine (3,5 kg - 15 kg) i omogućava tri različita načina nošenja: u smeru ka roditelju, na kukovima i nošenje pozadi.

Nastavite!

Poznati glas, udobna toplota i poseban miris su važne odlike veze između roditelja i dece od njihovog samog rođenja koje ova nosiljka neguje i pojačava. Nosiljka takođe pospešuje osećaj poverenja između roditelja i novorođenčeta, dok u isto vreme stimuliše kognitivni razvoj deteta. Pravilan način nošenja izgleda tako da se dete nalazi u zdravom polučučnju, što sklanja težinu sa kukova i pomaže razvoju zglobova. Ova kengur nosiljka vam omogućava neometanu pokretljivost. Dok je vaše dete na sigurnom mestu, u vašem naručju, vaše ruke će biti potpuno slobodne.

Prednja pozicija nošenja

Bebe mogu da se nose okrenute licem ka roditelju od rođenja. Nosiljka podstiče pravilan položaj, polučučanj sa raširenim nogama, koji pospešuje razvoj kukova.

Bočno nošenje

Bebe koje mogu same da drže glavu pridignutom (uzrasta od oko 3 meseca) mogu da budu nošene u bočnoj poziciji. Ovo im omogućava da se oslone na rame roditelja dok posmatraju okolinu.

Nošenje na leđima

Bebe koje odlično kontrolišu glavu i ekstremitete (uzrasta od oko 6 meseci) mogu da se nose u Yema nosiljki na vašim leđima, što olakšava roditeljima da iznesu težinu deteta.

Pregled komponenti

YEMA

Bočna pozicija nošenja od rođenja do oko druge godine.

Multifunkcionalna podrška za glavu i vrat za bebe svih veličina

Bočno nošenje je omogućeno zahvaljujući mogućnosti da se širina poveća unutar pojasa za struk.

Udobno postavljeni pojasevi za ramena koji mogu da se podese ukršteno ili paralelno.

Sada već legendarni dezen sa krilima

100% pamučna podrška za leđa

Pojas za struk je postavljen što ga čini veoma udobnim, dok u isto vreme obezbeđuje neophodnu bezbednost.

  1. Multifunkcionalna podrška za glavu i vrat za bebe svih veličina

  2. Bočno nošenje je omogućeno zahvaljujući mogućnosti da se širina poveća unutar pojasa za struk.

  3. Udobno postavljeni pojasevi za ramena koji mogu da se podese ukršteno ili paralelno.

  4. Sada već legendarni dezen sa krilima

  5. 100% pamučna podrška za leđa

  6. Pojas za struk je postavljen što ga čini veoma udobnim, dok u isto vreme obezbeđuje neophodnu bezbednost.

Boje

Nosite sa stilom!

Yema kengur nosiljka je dostupna u različitim bojama i materijalima. Izaberite boju u skladu sa vašim stilom!

Leather-Look Stardust BlackDeep BlackNautical BlueSoho GreyKhaki GreenAutumn GoldSpring Blossom LightSpring Blossom DarkKarolina KurkovaKoi

Kožni izgled

Leather-Look Stardust Black

Teksas

Deep BlackNautical BlueSoho Grey
Khaki GreenAutumn Gold

Modne kolekcije

Spring Blossom LightSpring Blossom DarkKarolina Kurkova
Koi
Informacije i preuzimanje uputstva za upotrebu

Yema uputstvo za upotrebu

Od rođenja do otrpilike druge godine
(otprilike 3,5 do 15 kg)
Preuzimanje uputstva za upotrebu

FAQ

Koje sve sertifikate Yema kengur nosiljka poseduje?

Cybex se konsultovao sa brojnim stručnjacima tokom izrade Yema kengur nosiljke kako bi se obezbedio optimalan dizajn pogodan za zdravlje dece. Radili smo u saradnji sa brojnim sertifikovanim materijalima i prototipima zajedno sa brojnim volonterima i radnicima. Takođe, fizioterapeut iz Bajrojta u Nemačkoj je radio na izradi ove nosiljke. Trenutno sarađujemo sa Internacionalnim institutom za displaziju kukova kako bismo i od njih dobili sertifikat.

Koliko širok treba da bude sedalni deo?

Širina sedalnog dela treba da se prostire od zadnje strane jednog kolena do zadnje strane drugog kolena kada je dete u pravilnom položaju čučnja sa raširenim nogama. Bebe imaju sklonost da automatski zauzmu ovu poziciju kada leže na leđima, tako da možete da izmerite širinu između kolena i podesite je. Uobičajeno je da širina bude polovina visine bebe.

Gde je naslon za glavu?

Naslon za glavu se nalazi između pamučne navlake i spoljeg sloja. Lako se vadi sa vrha nosiljke.

Za koji uzrast je pogodna ova nosiljka?

Proizvod može da se koristi u prednjoj poziciji od rođenja (3,5 kg). Bočna pozicija se koristi kada beba može samostalno da drži glavu pridignutom (oko 3 meseca starosti). Pozicija nošenja na leđima se koristi za decu koja mogu odlično da kontrolišu glavu i ekstremitete (oko 6 meseci starosti). Vodite računa da se za sve tri pozicije nosiljka koristi na način da dete bude okrenuto glavom ka roditelju, a ne ka okolini. Razlozi za ovo su dvostruki: korisnici mogu lako da iskoriste celokupnu funkcionalnost nosiljke ,a ova pozicija je najzdravija za dete.

Od kog uzrasta može da se koristi nosiljka u prednjoj poziciji?

Prednja pozicija nošenja može da se koristi od rođenja (3,5 kg). Nosiljka je dizajnirana samo da se koristi na način da je dete okrenuto ka roditelju. Na taj način korisnici mogu lako da iskoriste celokupnu funkcionalnost nosiljke ,a ova pozicija je najzdravija za dete.

Od kog uzrasta može da se koristi nosiljka u bočnoj poziciji?

Bočna pozicija može da se koristi kada beba može samostalno da drži glavu uspravljenom (starosti od oko 3 meseca). Nosiljka je dizajnirana samo da se koristi na način da je dete okrenuto ka roditelju. Na taj način korisnici mogu lako da iskoriste celokupnu funkcionalnost nosiljke ,a ova pozicija je najzdravija za dete.

Od kog uzrasta može da se koristi nosiljka u poziciji na leđima?

Pozicija nošenja na leđima je pogodna za bebe koje mogu odlično da kontrolišu glavu i ekstremitete (uzrasta od otprilike 6 meseci). Nosiljka je dizajnirana samo da se koristi na način da je dete okrenuto ka roditelju. Na taj način korisnici mogu lako da iskoriste celokupnu funkcionalnost nosiljke ,a ova pozicija je najzdravija za dete.

Da li mogu da nosim dete u smeru suprotnom od roditelja?

Nosiljka nije namenjena da se kosisti u poziciji da deca budu u smeru suprotnom od roditelja, jer ta pozicija nije dovoljno zdrava i pogodna za dete.