EMBRACE
INDIVI
DUALITY

YEMA

Sertifiseringer

CYBEX YEMAs siste sertifiseringer

CYBEX Yema

YEMA er sterkt inspirert av de fantastiske draperingstendenser fra internasjonale motedesignere. YEMA setter derfor ikke kun nye standarder innen for funksjonalitet, men også innenfor iøynefallende design. YEMA har nemlig en rekke med skjulte funksjoner, som ikke kan sees med det blotte øyet. I barnets første måneder er det viktig å ha så mye fysisk kontakt som mulig. Vår bæresele skaper et særlig bånd mellom mor og barn, og gir begge en følelse av sikkerhet. Når barnet ligger mot brystet, merker barnet morens hjerteslag, som barnet kjenner igjen fra livmoren. Kroppskontakt, varme og lukt gjør at barnet føler seg sikker og beskyttet. Bæreselen YEMA: Et produkt som ikke kun fremmer en sunn utvikling, men som også etterlater et sant design statement.

Ergonomisk bæresele

Takket være det skulte, justerbare setepanel og den justerbare hovedstøtten kan bæreselen vokse i takt med barnet. Den kan brukes direkte fra fødsel og opp til 2 år(3,5kg-12kg, ca 86cm) og tilbyr 3 bæreposisjoner: mot bærerens front, på hoften og på ryggen.

Carry on!

En velkjent stemme, en behagelig varme og en unik duft - en bæresele intensiverer det viktige bånd mellom barn og foreldre. Å bære barnet sitt skaper tillit mellom foreldre og barn og stimulerer samtidig barnets kognitive utvikling. Den korrekte bæreposisjonen plasserer barnet i den anbefalte hoftespredte posisjon, hvor vekten fjernes fra hoftene, så leddene kan utvikle seg korrekt. En bæresele gir den høysete grad av mobilitet: mens ditt barn sitter trygt og godt, har du hendene fri til å klare hverdagens utfordringer og oppgaver.

Bæres i front

Babyer kan bæres, så de vender mot bærerens bryst. Bæreselen fremmer den korrekte posisjon med hoftespredte ben, som hjelper leddene med å utvikle seg korrekt.

Bæres på hoften

Babyer som kan bære deres eget hode (fra ca 3 mnd) kan også bæres på hoften. Det gir dem mulighet for å hvile mot morens skulder og se verden omkring seg.

Bæres på rygg

Babyer med god hodekontroll og balanse (fra ca 6 mnd) kan bæres i YEMA på bærerens rygg, så foreldrene lett kan bære barnets vekt.

Et blikk av funksjoner

YEMA

Ergonomisk bæresele fra fødsel opp til småbarn (ca 2 år)

Multifunksjonell hode og nakkestøtte til babyer i alle størrelser.

Ergonomisk sitteposisjon takket være det justerbare panel inne i hofteselen.

Komfortable skulderstropper, som kan krysses eller plasseres paralellt.

Bløte, dekorative og beskyttende vinger.

100% bomull garanterer en komfortabel og perfekt ryggstøtte.

Polstret hoftesele for langvarig komfort med sikkerhetsløkke.

  1. Multifunksjonell hode og nakkestøtte til babyer i alle størrelser.

  2. Ergonomisk sitteposisjon takket være det justerbare panel inne i hofteselen.

  3. Komfortable skulderstropper, som kan krysses eller plasseres paralellt.

  4. Bløte, dekorative og beskyttende vinger.

  5. 100% bomull garanterer en komfortabel og perfekt ryggstøtte.

  6. Polstret hoftesele for langvarig komfort med sikkerhetsløkke.

Et velde av farger

En lekker bæresele

Bæreselen YEMA er tilgjengelig i et velde av farger og materialer. Velg din favoritt!

Leather-Look Stardust BlackDeep BlackNautical BlueSoho GreyKhaki GreenAutumn GoldSpring Blossom LightSpring Blossom DarkKarolina KurkovaKoi

Lær-look

Leather-Look Stardust Black

Denim

Deep BlackNautical BlueSoho Grey
Khaki GreenAutumn Gold

Mote kolleksjon

Spring Blossom LightSpring Blossom DarkKarolina Kurkova
Koi
Informasjon og manuell nedlasting

Last ned YEMA bruksanvisning

Fra fødsel - 2 år
(3,5 - 15 kg)
Nedlastings manual

FAQ

Hvilken tredjeparts sertifikasjoner har YEMA?

CYBEX var i kontakt med adskillige eksperter under utviklingen av YEMA for å sikre et optimalt design og barnets sunnhet. Vi samarbeidet med sertifiserte bæreeksperter, og adskillige frivillige testet vår prototype. Derover har en fysioterapeut i Bayreuth, Tyskland, skrevet en uavhengig anbefaling av selen. Vi arbeider nettopp nå på å få en internasjonal Hip Dysplasia Institute Certificering.

Hvor bredt skal setepanellet være?

Setepanellet skal være så bredt, at det går fra baksiden av barnets ene kne til baksiden av det andre kne, når barnet sitter i den hoftespredte posisjonen. Babyer har tilbøylighet til automatisk å legge seg i denne posisjonen, når de ligger på ryggen, så her kan du måle avstanden og justere panellet til den korrekte bredde. Vår tommelfingerregel er, at panellet skal være omtrent så bredt, som barnet er høy.

Hvor er hodestøtten?

Hodestøtten er gjemt vekk mellom det indre bomullslag og det ytre jerseylag. Den kan enkelt trekkes frem øverst oppe.

Hvor gammel skal barnet være for å kunne sitte i bæreselen?

Produktet kan brukes på bærerens front direkte fra fødsel (3,5 kg). Barnet kan bæres på hoften, når barnet kan holde sitt eget hode (ca 3 mnd gammel). Barnet kan bæres på bærerens rygg, når barnet kan bære sitt hode og har god balanse (ca 6 mnd). Bemerk, at barnet i alle tre bæreposisjoner skal vende inn mot bæreren, og ikke ut. enkelt kan nå bæreselens funksjoner, og at denne posisjonen er mest ergonomisk for barnet.

Fra hvilken alder kan frontposisjon brukes?

Bæreselen kan brukes på bærerens front direkte fra fødsel (3,5 kg). Bæreselen er designet slik, at barnet alltid skal se innover. Dette er av to årsaker: dette er den mest argonomiske posisjonen for barnet å sitte i, og det sikrer at bæreren enkelt kan nå bæreselens funksjoner.

Ved hvilken alder kan jeg bære barnet på hoften?

Barnet kan bæres på hoften når barnet kan holde sitt eget hode oppe (ca 3 mnd gammel). Bæreselen er designet slik at barnet alltid skal se innover. Dette er av to årsaker: dette er den mest argonomiske posisjonen for barnet å sitte i, og det sikrer at bæreren enkelt kan nå bæreselens funksjoner.

Ved hvilken alder kan jeg bære barnet på ryggen?

Bæreselen kan brukes på bærerens rygg, når babyen kan bære sitt eget hode og har god balanse (ca 6 mnd gammel). Bæreselen er designet slik at barnet alltid skal se innover. Dette er av to årsaker: dette er den mest ergonomiske posisjonen for barnet å sitte i, og det sikrer at bæreren enkelt kan nå bæreselens funksjoner.

Kan jeg bære mitt barn så det kan se fremover?

Bæreselen er ikke designet til at barnet kan se fremover, da denne posisjonen ikke er like ergonomisk som den mer naturlige innovervendte posisjonen.