EMBRACE
INDIVI
DUALITY

YEMA

Certifikati

Aktualni certifikati za CYBEX YEMA

CYBEX Yema

Inspirirana umjetničkim tekstilima od strane svjetskih modnih dizajnera, YEMA ne samo da postavlja nove standarde funkcionalnosti, već kolekcija nosiljki privlači poglede; dok sakrivene funkcije fokusiraju pažnju na dizajn. U prvim mjesecima života novorođenčeta važan je fizički kontakt što je više moguće. Naša nosiljka stvara savršenu povezanost između majke i djeteta - potiče se bliska veza i osjećaj sigurnosti. Ležeći na majčinim prsima, dijete čuje majčine otkucaje srca koji su mu poznati iz maternice. Kontakt kožom, toplina i miris djetetu daju osjećaj zaštite i sigurnosti. YEMA: proizvod koji osim poticanja zdravog razvoja; ostavlja i snažan dojam samog dizajna.

Ergonomsko
nošenje

Zahvaljujući prilagodljivom ulošku za sjedenje i prilagodljivom naslonu za glavu, ova dječja nosiljka raste s vašim djetetom. Prilagođena je za dijete od rođenja do dvije godine starosti ( približno 3,5 – 15 kg) i nudi 3 položaja nošenja: naprijed- dijete gleda u roditelja, na boku i na leđima.

Carry on!

Poznati glas, udobna toplina i jedinstveni miris - dječja nosiljka naglašava tu važnu sponu između roditelja i djeteta od samog rođenja. Nošenje djeteta njeguje duboki osjećaj povjerenja između roditelja i djeteta, dok istovremeno potiče djetetov kognitivni razvoj. Ispravan način nošenja postavlja dijete u položaj raširenih nogu, čime se težina s kukova uklanja te tako pomaže zglobovima da se razviju. Nosiljka vam pruža gotovo neograničeno kretanje: dok je dijete na udobnom i sigurnom, vaše ruke su slobodne za izazove užurbanog urbanog života.

Nošenje
sprijeda

Novorođenče se može nositi prislonjeno sprijeda na prsa, od samog rođenja. Nosiljka potiče pravilno držanje u položaju raširenih nogu, koje pomaže zglobovima kukova da se razvijaju.

Ergonomsko
nošenje

Dijete koje samostalno može držati glavu (od približno 3 mjeseca) može se nositi na boku. Taj mu položaj omogućava da se nasloni na majčino rame dok promatra okolinu.

Nošenje
na leđima

Djeca koja samostalno kontroliraju položaj glave i donjeg dijela tijela ( od približno 6 mjeseci) mogu se nositi u nosiljci YEMA na leđima, što roditeljima znači lakšu raspodjelu djetetove težine.

Pregled značajki

YEMA

Ergonomsko nošenje od rođenja do dobi od približno 2 godine

Prilagodljiva potpora glave i vrata za djecu različitog uzrasta

Ergonomski položaj sjedenja zahvaljujući po širini prilagodljivoj sjedećoj površini unutar pojasa za struk

Udobno podstavljeni pojasevi na ramenima s mogućnošću križnog ili paralelnog postavljanja

Oslikana i dekorativna krila

Naslon za leđa od 100% pamuka

Mekano podstavljen pojas za struk za dugotrajnu udobnost, sa sigurnosnim prstenom

  1. Prilagodljiva potpora glave i vrata za djecu različitog uzrasta

  2. Ergonomski položaj sjedenja zahvaljujući po širini prilagodljivoj sjedećoj površini unutar pojasa za struk

  3. Udobno podstavljeni pojasevi na ramenima s mogućnošću križnog ili paralelnog postavljanja

  4. Oslikana i dekorativna krila

  5. Naslon za leđa od 100% pamuka

  6. Mekano podstavljen pojas za struk za dugotrajnu udobnost, sa sigurnosnim prstenom

Range of colours

Nosite sa stilom!

Nosiljka Yema dostupna je u predivnim bojama i materijalima. Odaberite svoj stil!

Leather-Look Stardust BlackDeep BlackNautical BlueSoho GreyKhaki GreenAutumn GoldSpring Blossom LightSpring Blossom DarkKarolina KurkovaKoi

Izgled kože

Leather-Look Stardust Black

Denim

Deep BlackNautical BlueSoho Grey
Khaki GreenAutumn Gold

Modne kolekcije

Spring Blossom LightSpring Blossom DarkKarolina Kurkova
Koi
Informacije i preuzimanje priručnika

YEMA priručnik

Od rođenja – do približno 2 godine
(od približno 3,5 – 15 kg)
Preuzimanje priručnika

FAQ

Koju vrstu provjera i certifikata od strane trećih osoba ima nosiljka YEMA?

Kako bi osigurao optimalan dizajn za zdravlje djeteta, CYBEX se tijekom razvoja YEMA nosiljke konzultirao s mnogim stručnjacima. Surađivali smo sa certificiranim savjetnicima za nošenje beba i djece i testirali prototip dizajna s mnogo volontera i vježbenika. Dodatno, fizioterapeut iz Bayreuth, Njemačka; neovisno je izvijestio o Yemi. Trenutno radimo na certifikaciji od strane Međunarodnog instituta za displaziju kukova.

Koliko široka treba biti podloga za sjedenje?

Širina podloge za sjedenje treba sezati od jedne do druge stražnje strane koljena kada dijete ispravno sjedi u položaju s raširenim nogama. Djeca automatski zauzimaju taj položaj kada leže na leđima, tako da lako možete izmjeriti širinu i zatim namjestiti podlogu za sjedenje. Općenito vrijedi pravilo da je širina podloge za sjedenje otprilike pola visine samog djeteta.

Gdje je naslon za glavu?

Naslon za glavu pospremljen je između sloja jastuka od pamučnog dijela i vanjskog sloja od jerseya. Lako se izvuče s gornje strane.

Za koju dob je nosiljka primjerena?

Proizvod se može koristiti za nošenje sprijeda od rođenja (3,5 kg). Položaj nošenja na boku može se koristiti kada dijete samostalno drži glavu (od oko 3 mjeseca). Nošenje na leđima mogućnost je za djecu s dobrom kontrolom glave i donjeg dijela tijela (za oko 6 mjeseci). Napomena za sva tri položaja nošenja: nosiljka je napravljena samo za položaj djeteta prema roditelju, nikada se ne stavlja u smjer okrenut prema vani. Ovo je važno iz dva razloga: tako se osigurava da roditelj može koristiti funkcionalnosti nosiljke, a i taj položaj je ergonomski ispravan za zdravlje djeteta.

Od koje dobi djeteta mogu koristiti nosiljku s funkcijom nošenja sprijeda?

Položaj nošenja sprijeda može se koristiti za dijete od rođenja (3,5 kg). Nosiljka je napravljena samo za nošenje djeteta okrenutog prema roditelju iz dva razloga: to ja najbolji ergonomski položaj za dijete i takav način nošenja pruža najviše prednosti koje nudi nosiljka.

Od koje dobi djeteta mogu koristiti nosiljku s funkcijom nošenja na boku?

Položaj nošenja na boku može se koristiti kada dijete samostalno drži glavu (od približno 3 mjeseca). Nosiljka je napravljena samo za položaj nošenja djeteta prema roditelju iz dva razloga: to je najbolji ergonomski položaj za dijete i takvo nošenje pruža roditelju mogućnost da iskoristi sve prednosti i funkcionalnosti nosiljke.

Od koje dobi djeteta mogu koristiti nosiljku za nošenje na leđima?

Nošenje na leđima prikladno je za djecu s dobrom kontrolom glave i donjeg dijela tijela- uglavnom od 6. mjeseca. Nosiljka je napravljena samo za položaj nošenja djeteta prema roditelju iz dva razloga: to je najbolji ergonomski položaj za dijete i takvo nošenje pruža roditelju mogućnost da iskoristi sve prednosti i funkcionalnosti nosiljke.

Mogu li nositi dijete da gleda prema vani?

Nosiljka nije napravljena za nošenje djeteta da gleda prema vani jer taj položaj nije ergonomski ispravan za malo dijete kao što je prirodan položaj prema roditelju.