EMBRACE
INDIVI
DUALITY

YEMA

Hyväksynnät

CYBEX YEMAn nykyiset hyväksynnät

YEMA on myös SAATAVANA:

CYBEX Yema

Maailman parhaiden muotitaiteilijoiden innoittamana YEMA ei vain aseta uusia standardeja toimivuudelle, vaan tämän kantoreppumalliston piilotetut toiminnot keskittävät katseet muotoiluun. Vauvan ensimmäisten kuukausien aikana on tärkeää luoda mahdollisimman tiivis fyysinen kontakti kantajaan. Kantoreppumme mahdollistavat parhaan yhteyden lapsen ja äidin välille - läheisen siteen ja turvallisuuden tunteen. Levätessään äidin rintaa vasten lapsi tuntee äidin sydämen äänet kuten jo kohdussakin. Ihokosketus, lämpö ja tuoksu saavat vauvan olon tuntumaan turvalliselta. YEMA ei ole vain terveellinen ja turvallinen, vaan tuo myös tyylikkyyttä elämään.

Ergonomista
kantamista

Saumattomien ja säädettäien etupaneelin sekä niskatuen ansiosta kantoreppu kasvaa lapsen mukana. Se sopii lapsille syntymästä aina kahden vuoden (3,5 kg-12 kg n. 86 cm) ikään ja tarjoaa kolme kantoasentoa: edessä kohti kantajan rintaa, lantiolla ja selässä.

Carry on!

Vanhemman äänet, mukava lämpö ja yksilöllinen tuoksu - kantoreppu luo tärkeän siteen lapsen ja vanhemman välille heti syntymästä lähtien. "Kantaminen" luo syvän luottamuksen tunteen aikuisen ja lapsen välille samalla, kun se kehittää lapsen cognitiivisia taitoja. Oikea kantotapa asettaa lapsen terveelliseen sammakkoasentoon, poistaen painoa lonkilta ja auttaen nivelten kehittymistä. Kantoreppu antaa mahdollilsuuden lähes rajattomaan liikkumiseen, kun lapsesi on miellyttävässä ja turvallisessa paikassa ja voit liikkua vapaasi urbaanissa, elävässä maailmassa.

Kantaminen
edessä

Lasta voi kantaa syntymästä lähtien kasvot kohti kantajan rintaa. Kantoreppu antaa oikean sammakkoasennon lapselle, mikä auttaa lonkkaniveliä kehittymään oikealla.tavalla.

Lantio
asento

Kun lapsi osaa kannattaa päätään (n. 3 kk iästä) lasta voi kantaa myös lonkalla. Tämä asento vasten kantajan olkapäätä mahdollistaa lapsen seurata aktiivisesti ympäristöään.

Kantaminen
selässä

Lapsia, joilla on jo hyvä pään ja vartalon hallinta (n. 56kk iästä), voidaan kantaa YEMA -repussa myös selässä, mikä keventää kantajalle lapsen painon rasitusta.

Yeman ominaisuudet

YEMA

Ergonomista kantamista syntymästä taaperoon (n. 2v.)

Monitoiminen pään ja niskan tuki kaiken ikäisille.

Ergonomista istumista säädettävien hihnojen ja sisäpaneelin ansiosta.

Miellyttävästi pehmustetut olkahihnat ja ristiinsidottavat nauhat.

Ikoniset ja koristeeliset siivet

100% joustavaa puuvillaa selän tukemiseksi.

Hyvin pehmustettu lantiohihna turvalukolla mukavan kantamisen takaamiseksi.

  1. Monitoiminen pään ja niskan tuki kaiken ikäisille.

  2. Ergonomista istumista säädettävien hihnojen ja sisäpaneelin ansiosta.

  3. Miellyttävästi pehmustetut olkahihnat ja ristiinsidottavat nauhat.

  4. Ikoniset ja koristeeliset siivet

  5. 100% joustavaa puuvillaa selän tukemiseksi.

  6. Hyvin pehmustettu lantiohihna turvalukolla mukavan kantamisen takaamiseksi.

Range of colours

Carry in Style!

Yema kantoreppu ion saatavilla hienoissa väreissä ja materiaaleissa. Valitse tyylisi!

Leather-Look Stardust BlackStardust BlackMidnight BlueManhattan GreyBirds of ParadiseButterflyKoi

Leather-Look

Leather-Look Stardust Black

Denim

Stardust BlackMidnight BlueManhattan Grey

Fashion Collections

Birds of ParadiseButterflyKoi
Tuotetietoa ja käyttöohjeen lataus

YEMA käyttöohje:

Syntymästä – n. 2 vuoteen
(n.3,5 -15 kg)
Lataa käyttöohje

FAQ

Mitä suosituksia ja hyväksyntöjä YEMA on saanut?

CYBEX on käyttänyt useita asiantuntijoita YEMA kantorepun kehitystyössä varmistaakseen sen parhaan muotoilun ja terveeellisyyden lapselle. Teimme yhteistyötä certifioitujen valmistajien kanssa sekä käytimme useita vapaaehtoisia perheitä prototyyppien testaamisessa. Lisäksi fysioterapeutti Bayreuthissa, Saksassa, tutki tarkoin Yeman raportit. Olemme myös työskennelleet yhdessä kansainvälisen Hip Dysplasia Instituutin kanssa certifioinnissa.

Miten leveä istuinpaneelin tulee olla?

Istuinpaneelin tulee yltää polvien takaosasta toiseen, kun lapsi on oikeassa sammakkoasennossa. Vauvat ovat luonnostaan tässä asennossa, kun he ovat selällään ja näin voit mitata paneelin oikean leveyden ja säätää paneelia. Yksi ohje on, että paneelin leveys on noin puolet lapsen pituudesta.

MIssä on pääntuki?

Pääntuki on vuorikankaan ja ulomman jersey-kankaan välissä Se on helppo vetää ulos.

Minkä ikäiselle kantorpeeu sopii?

Reppua voidaan kantaa edessä syntymästä (3,5 kg).lähtien. Lantiolla kantamista voidaan käyttää, kun lapsi osaa kannatella päätäätn (n. 3kk iästä). Kantaminen selässä on suositeltavaa, kun lapsella on riittävä pään ja vartalon hallinta (n. 6 kk lähtien). Huomaa, että kaikissa kantotavoissa lapsen kasvojen tulee olla kantajaa kohti, ei poispäin. Tähän on kaksi syytä: tämä varmistaa, että kantaja voi helposti käyttää repun toimintoja ja laspen asento on mahdollisimman ergonominen ja terveellinen.

Mistä iästä lähtien voin kantaa edessä?

Edessä kantamisen voi aloittaa heti syntymän jälkeen (n. 3,6 kg). Kantoreppu on suunniteltu niin, että lasta kannetaan vasten kantaja rintaa kahdesta syystä: se on kaikkein terveellisintä ja ergonomisinta lapsellle. Lisäksi kantajan on helpointa saada hyödyt repun edistyksellisistä toiminnoista.

MIstä iästä lähtien voin kantaa lonkalla?

Sivulla, lonkalla kantamisen voi aloittaa, kun lapsi osaa kannatella päätään (n. 33 kk iästä). Kantoreppu on suunniteltu vain kantamiseen lapsen kasvot kohti kantajaa kahdesta syystä: Se on ergonomisinta ja terveellisintä lapselle ja kantajan on helpoin käyttää kantorepun edistyksellisiä toimintoja.

MIstä iästä lähtien voin kantaa seläsää?

Kantaminen selässä on suositeltavaa, kun lapsen pään ja vartalon hallinta on riittävän hyvää (n. 6 kk lähtien). Kantoreppu on suunniteltu vain kantamiseen lapsen kasvot kohti kantajaa kahdesta syystä: Se on ergonomisinta ja terveellisintä lapselle ja kantajan on helpoin käyttää kantorepun edistyksellisiä toimintoja.

Voinko kantaa lapsta kasvot kantajasta poispäin?

Kantoreppua ei ole suunniteltu lapsen kantamiseen hänen kasvonsa poispäin kantajasta, koska se ein ole ergonomista lapselle.Kantaminen kasvot kohti kantajaa on luonnollisempi asento lapselle.