EMBRACE
INDIVI
DUALITY

YEMA

Certificeringer

CYBEX YEMAs seneste recertificeringer

CYBEX Yema

YEMA er stærkt inspireret af de fantastiske draperingstendenser fra internationalle modedesignere. YEMA sætter derfor ikke kun nye standarder inden for funktionalitet, men også inden for iøjnefaldende design. YEMA har nemlig en række med skjulte funktioner, som ikke kan ses med det blotte øje. I barnets første måneder er det vigtigt at have så meget fysisk kontakt som muligt. Vores bæresele skaber et særligt bånd mellem mor og barn og giver begge en følelse af sikkerhed. Når barnet ligger mod brystet, mærker barnet moderens hjerteslag, som barnet kender fra livmoderen. Kropskontakt, varme og dufte gør, at barnet føler sig sikker og beskyttet. Bæreselen YEMA: Et produkt, der ikke kun fremmer en sund udvikling, men som også efterlader et sandt design statement.

Ergonomisk bæresele

Takket være det skjulte, justerbare sædepanel og den justerbare hovedstøtte kan bæreselen vokse i takt med barnet. Den kan bruges direkte fra fødslen og op til 2 år (3,5 kg - 12 kg, ca. 86 cm) og tilbyder tre bærepositioner: mod bærerens front, på hoften og på ryggen.

Carry on!

En velkendt stemme, en behagelig varme og en unik duft - en bæresele intensiverer det vigtige bånd mellem barn og forældre. At bære sit barn skaber tillid mellem forældre og barn og stimulerer samtidig barnets kognitive udvikling. Den korrekte bæreposition placerer barnet i den anbefalede hoftespredte position, hvor vægten fjernes fra hofterne, så ledene kan udvikle sig korrekt. En bæresele giver den højeste grad af mobilitet: mens dit barn sidder trygt og rart, har du hænderne fri til at at klare hverdagens udfordringer og opgaver.

Bæres på fronten

Babyer kan bæres, så de vender mod bærerens bryst. Bæreselen fremmer den korrekte position med hoftespredte ben, som hjælper ledene med at udvikle sig korrekt.

Bæres på hoften

Babyer, som kan bære deres eget hoved (fra ca. 3 måneder) kan også bæres på hoften. Det giver dem mulighed for at hvile mod moderens skulder og se på verden omkring dem.

Bæres på ryggen

Babyer med god hovedkontrol og balance (fra ca. 6 måneder) kan bæres i YEMA på bærerens ryg, så forældren nemt kan bære barnets vægt.

Et kig på funktionerne

YEMA

Ergonomisk bæresele fra fødsel til småbørn (ca. 2 år)

Multifunktionel hoved- og nakkestøtte til babyer af alle størrelser

Ergonomisk siddeposition takket være det justerbare panel inde i hofteselen

Komfortable skulderstropper, der kan krydses eller placeres parallelt

Bløde, dekorative og beskyttende vinger

100 % bomuld garanterer en komfortabel og perfekt rygstøtte

Polstret hoftesele for langvarig komfort med sikkerhedsløkke.

  1. Multifunktionel hoved- og nakkestøtte til babyer af alle størrelser

  2. Ergonomisk siddeposition takket være det justerbare panel inde i hofteselen

  3. Komfortable skulderstropper, der kan krydses eller placeres parallelt

  4. Bløde, dekorative og beskyttende vinger

  5. 100 % bomuld garanterer en komfortabel og perfekt rygstøtte

  6. Polstret hoftesele for langvarig komfort med sikkerhedsløkke.

Et væld af farver

En lækker bæresele!

Bæreselen Yema er tilgængelig i et vælg af farver og materialer. Vælg din favorit!

Leather-Look Stardust BlackDeep BlackNautical BlueSoho GreyKhaki GreenAutumn GoldSpring Blossom LightSpring Blossom DarkKarolina KurkovaKoi

Læder-look

Leather-Look Stardust Black

Denim

Deep BlackNautical BlueSoho Grey
Khaki GreenAutumn Gold

Fashion Collections

Spring Blossom LightSpring Blossom DarkKarolina Kurkova
Koi
Informationer og download manual

YEMA Manual

Fra fødsel - 2 år
3,5 – 12 kg
Download manual

FAQ

Hvilke tredjeparts certifkationer har YEMA?

CYBEX var i kontakt med adskillige eksperter under udviklingen af YEMA for at sikre et optimalt design og barnets sundhed. Vi samarbejdede med certificerede bæreeksperter, og adskilligere frivillige testede vores prototype. Derduover har en fysioterapeut i Bayreuth, Tyskland, skrevet en uafhængig anbefaling af selen. Vi arbejder netop nu på at få en International Hip Dysplasia Institute certificering.

Hvor bredt skal sædepanellet være?

Sædepanellet skal være så bredt, at det går fra bagsiden af barnets ene knæ til bagsiden af det andet knæ, når barnet sidder i den hoftespredte position. Babyer har tilbøjelighed til automatisk at lægge sig i denne position, når de ligger på ryggen, så her kan du måle afstanden og justere panellet til den korrekte bredde. Vores tommelfingerregel er, at panellet skal være omtrent så bredt, som barnet er højt.

Hvor er hovedstøtten?

Hovedstøtten er gemt væk mellem de det indre bomuldslag og det ydre jerseylag. Den kan nemt trækkes frem øverst oppe.

Hvor gammel skal barnet være for at kunne sidde i bæreselen?

Produktet kan bruges på bærerens front direkte fra fødslen (3,5 kg). Barnet kan bæres på hoften, når barnet kan holde sit eget hoved (ca. 3 måneder gammel). Barnet kan bæres på bærerens ryg, når barnet kan bære sit hoved og har god balance (ca. 6 måneder). Bemærk, at barnet i alle tre bærepositioner skal vende ind mod bæreren, og ikke udad. Dette er af to årsager: det sikrer, at bæreren nemt kan tilgå bæreselens funktioner, og at denne positioner er mest ergonomisk for barnet.

Hvornår kan jeg bære barnet på fronten?

Bæreselen kan bæres på bærerens front direkte fra fødslen (3,5 kg). Bæreselen er designet sådan, at barnet altid skal kigge indad. Dette er af to årsager: dette er den mest ergonomisk position for barnet at sidde i, og det sikrer, at bæreren nemt kan tilgå bæreselens funktioner.

Hvornår kan jeg bære barnet på hoften?

Barnet kan bæres på hoften, når barnet kan holde sit eget hoved (ca. 3 måneder gammel). Bæreselen er designet sådan, at barnet altid skal kigge indad. Dette er af to årsager: dette er den mest ergonomisk position for barnet at sidde i, og det sikrer, at bæreren nemt kan tilgå bæreselens funktioner.

Hvornår kan jeg bære barnet på ryggen?

Bæreselen kan bæres på bærerens ryg, når babyen kan bære sit eget hoved og har god balance (ca. 6 måneder gammel). Bæreselen er designet sådan, at barnet altid skal kigge indad. Dette er af to årsager: dette er den mest ergonomisk position for barnet at sidde i, og det sikrer, at bæreren nemt kan tilgå bæreselens funktioner.

Kan jeg bære mit barn, så det kan se fremad?

Bæreselen er ikke designet til, at barnet kan kigge fremad, da denne position ikke er lige så ergonomisk som den mere naturlige indadvendte position.