EMBRACE
INDIVI
DUALITY

YEMA

Сертификати

Най-нови сертификати за Cybex Yema

YEMA is
also AVAILABLE:

CYBEX Yema

С вдъхновение от артистичната тенденция на международните дизайнери, YEMA въвежда нови стандарти във функционалността и хваща окото на околните със скритите си функции и фокус върху уникалния дизайн. В първите няколко месеца от живота на новороденото е важно то да има възможно най-много физически контакт с родителя си. Yema създава перфектна връзка между майката и детето стимулирайки усещането за близост и сигурност. Когато е до гърдите и, то може да чуе туптенето на нейното сърце - нещо толкова познато от утробата. Познатите допир, топлина и мирис оставят в бебето усещане за защитеност и спокойствие. Yema - продукт, който не само стимулира здравословното физическо развитие, но е и смело дизайнерско решение.

Ергономично носене

Благодарение на безшевния регулируем, седалищен панел и регулируемата облегалка за глава, ергономичната раница расте заедно с детето.

Carry on!

Познатият глас, уютната топлина и уникалният майчин аромат - ергономичната раница стимулира важната връзка между родителя и детето. Ползването на бебешко кенгуру подхранва усещането за доверие между родителя и бебето, като в същото време стимулира когнитивното му развитие. Правилното носене поставя бебето в позиция с разтворени крачета, а тежестта е далеч от хълбоците и така спомага за правилното развитие на тазобедрените стави. Ергономичната раница дава на родителя почти неограничена възможност за мобилност - докато бебето е уютно сгушено на безопасно място, вашите ръце са свободни за справяне с предизвикателствата на ежедневието.

Позиция Носене Отпред

Подходяща за новородени. Стимулира правилното развитие на тазобедрените стави.

Позиция Носене на Хълбок/ отстрани

Такава позиция за носене е предназначена за бебета, които могат да си държат главичката изправена (след около 3-я месец). Така си почиват на рамото на родителя и разглеждат заобикалящия ги свят.

Позиция Носене на Гръб

Такава позиция за носене е подходяща за бебета, които имат добър контрол на главата, гърба и долната част на тялото си (след около 6-я месец). За родителя тя е най-лесната относно тежестта на детето.

Разглеждане на функциите

YEMA

Ергономично носене от раждането до около 2 годишна възраст.

Мултифункционална опора за врата и главата на бебето.

Ергономична позиция за сядане благодарение на регулируемия на широчина седалищен панел.

Раменните ленти за носене са комфортно подплатени с меки подложки и опция за носене паралелно или кръстосано.

Емблематични, декоративни крила

Обгръщане на гръбчето със 100% памучна тъкан

Меки подложки на колана на кръста за комфорт при дълго носене, както и допълнително закопчаване за повече сигурност

  1. Мултифункционална опора за врата и главата на бебето.

  2. Ергономична позиция за сядане благодарение на регулируемия на широчина седалищен панел.

  3. Раменните ленти за носене са комфортно подплатени с меки подложки и опция за носене паралелно или кръстосано.

  4. Емблематични, декоративни крила

  5. Обгръщане на гръбчето със 100% памучна тъкан

  6. Меки подложки на колана на кръста за комфорт при дълго носене, както и допълнително закопчаване за повече сигурност

Цветове

Носете със Стил!

Ергономичната раница Yema е налична в различни цветове и материи. Изберете Вашият Стил!

Leather-Look Stardust BlackStardust BlackMidnight BlueManhattan GreyBirds of ParadiseButterflyKoi

Изкуствена кожа

Leather-Look Stardust Black

Дънков плат

Stardust BlackMidnight BlueManhattan Grey

Модна Колекция

Birds of ParadiseButterflyKoi
Информация и Упътване

Упътване

От раждането до около 2 годишна възраст (прибл. 3.5 - 15 кг.)
Свали Упътването

FAQ

Yema има ли допълнителни сертификати и проверки от трети страни?

При разработването на продукта се консултирахме с много експерти, за да може да предложим продукт с оптимален дизайн за правилното развитие и здраве на детето. Имахме успешно сътрудничество със сертифицирани специалисти и производители на подобни продукти. Прототипът на Yema беше тестван от доброволци. В допълнение на всичко това, физиотерапевт от Bayreuth, Германия направи независим доклад за Yema. В момента работим с Международния Институт по Тазобедрена Дисплазия за издаване на сертификат.

Колко широк трябва да бъде седалищния панел?

Когато бебето е в правилната позиция с разтворени крачета, широчината на седалищния панел трябва да е от задната част на едното коляно до задната част на другото коляно. Мъниците автоматично застават в тази позиция, когато се облегнат. Вие можете да измерите това разстояние според тях и да направите нужната регулация. Има правило широчината на панела да е приблизително половината от височината на бебето.

Къде е облегалката за глава?

Облегалката за глава се намира между вътрешния памучен и външния модерен слой. Лесно се изкарва от горната страна.

За бебета на каква възраст е подходяща Yema?

Продуктът може да се ползва за носене в позиция отпред (бебе с тегло 3.5 кг.). Позицията за носене отстрани е за бебета, които могат да държат главичката си изправена (на около 3 месечна възраст). Носенето на гръб е подходящо за бебета с добър контрол на цялото тяло (от около 6-ти месец). Обърнете внимание, че при всички тези позиции бебето е обърнато с лице към носещия го. Това е така поради две причини: 1. родителя лесно може да види евентуален проблем и направи регулации, ако има нужда; 2. тази позиция е най-ергономично здравословна за детето.

От каква възраст на бебето мога да започна да го нося в позиция отпред?

Можете да започнете да носите бебето от самото му раждане (3.5 кг.).Yema е предназначена за носене на бебето обърнато с лице към родителя поради две причини: това е най-ергономично здравословната позиция, както и най-лесният начин родителя да се възползва от подобрената функционалност на продукта.

От каква възраст на бебето мога да го нося на хълбок?

Страничната позиция за носене е подходяща за бебе, което може да държи главичката си изправена (след около 3-я месец). Yema е предназначена за носене на бебето обърнато с лице към родителя поради две причини: това е най-ергономично здравословната позиция, както и най-лесният начин родителя да се възползва от подобрената функционалност на продукта.

От каква възраст на бебето мога да го нося на гърба си?

Позицията за носене на гръб е подходяща за бебета с добър контрол на цялата тяло - в общия случай от 6-я месец нататък. Yema е предназначена за носене на бебето обърнато с лице към родителя поради две причини: това е най-ергономично здравословната позиция, както и най-лесният начин родителя да се възползва от подобрената функционалност на продукта.

Мога ли да нося детето си обърнато с гръб към мен?

Дизайнът на Yema не е подходящ за носене с гръб към родителя, защото тази позиция не е ергономично подходяща за бебето. Носенето с лице към родителя е по-естествено за неговата физика.